Recensies

25-1-2018 Shanti Snijders, Appelscha

Een paar keer massage gehad van Huub. Ik kom altijd graag terug. Hij heeft een goede opbouw, weet wat hij doet en gaat professioneel te werk. Alles in de massagekamer is zo ingericht dat je je volledig kan ontspannen. De muziek, temperatuur, (verwarmde) massageolie met heerlijk geurende etherische oliën; alles is zorgvuldig op elkaar afgestemd voor de ultieme massage experience! Huub is ook veelzijdig want hij kan zich moeiteloos aanpassen naar de wensen van mij als klant; sommige delen zitten vaster dan andere en daar gebruikt hij dan de techniek die daarop van toepassing is. Ik ben erna altijd weer lekker los en helemaal ontspannen, dit werkt ook door in de geest (rustiger) en dat is erg fijn. Kortom: Echt een aanrader!

 

23-1-2018 Bob Kloek, Wateren

Ik ben een tijdje geleden uit het westen hier na toe komen verhuizen. En heb gezocht naar een goede masseur in de buurt. Uiteindelijk (na een paar omzwervingen) bij Huub op de tafel terecht gekomen! Het is gelijk goed bevallen en hoefde niet meer verder te zoeken!! Nu probeer ik eens in de 2 weken een afspraak te maken, waarna ik er weer helemaal tegen aan kan! Huub is een zeer goede masseur en masseert met perfecte hand! Tot snel weer Huub!!

 

20-12-2017 Alie van der Meulen, Marum

Huub is zeer professioneel in zijn aanpak.Alles wordt in overleg gedaan en tijdens de behandeling houdt hij contact met je,over de voortgang en of het prettig is.Dagen erna voel je je nog beter en goed onder handen genomen.Huub is in voor een gesprekje en weet ook wanneer het tijd is voor totale rust.
Tot de volgende keer.

 

20-12-2017 Jessica Oosterloo, Appelscha

Al bijna twee jaar lig ik wekelijks bij Huub thuis op de massagetafel voor een uitgebreide sportmassage. Gezien het feit dat ik (bijna) dagelijks aan het trainen ben (hardlopen), hebben mijn benen baat bij een goede massage om de afvalstoffen te verwijderen en daardoor dus het herstel te versnellen/bevorderen. Huub heeft veel plezier in zijn werk en neemt uitgebreid de tijd.
Niet alleen een aanrader voor sportmassages, maar ook voor een heerlijke ontspanningsmassage ben je bij Huub op het juiste adres! Zeker de moeite waard om zelfs eens een ontspanning- of sportmassage te ervaren bij Huub!


22-11-2017 Conny Kohler, Appelscha

Huub is een prima masseur en heeft kennis van veel massage diciplines, echt super. Een aanrader voor een heerlijke ontspanningsmassage. Ik voelde me als herboren na afloop.

 

15-11-2017 Heleen Hartlief, Fochteloo

Hand van de Smid is precies de juiste benaming voor het werk wat Huub doet. Wil je je klachten kwijt? De Smid doet zijn werk. Wil je Zen, dan is ook de Hand van de Smid geweldig. 
Ik val zelfs af en toe in slaap.

 

10-11-2017 Esther Oost, Appelscha 

Afgelopen week weer eens heerlijk 'onder handen' genomen door Huub Smid. Het was al enige tijd geleden dat ik bij Huub was geweest.... (druk druk druk). Maar wat een gouden handjes heeft die. Wederom een heerlijke ontspanningsmassage gehad van Huub. Hij neemt alle tijd voor je en in een heerlijke verwarmde kamer kan je hier alles even vergeten en je lichaam de ontspanning geven waar het zo aan toe is. Op de achtergrond een heerlijk ontspanningsmuziekje zodat je tijdens de massage volledig tot rust komt. En ik zelfs eventjes wegdoezel...

Nogmaals bedankt Huub en tot snel.

 

19-08-2017 Bart-Jan, Steenwijk

Heb ooit een massage aan huis gekregen als verjaardagscadeau. Huub straalt enorme rust uit in zijn hele doen en laten, daardoor kreeg ik al een ontspannen gevoel voordat de massage begonnen was. Tijdens de massage was ik zo ontspannen, dat ik regelmatig wegdommelde. Een super ontspannende massage in het weekend, als je door de weeks druk bent geweest met je dagelijkse werk. Huub komt regelmatig langs om me lichamelijk helemaal te laten ontspannen. Een echte aanrader om weer helemaal fris aan een nieuwe werkweek te beginnen.

 

07-07-2017 Caroline, Pijnacker

Aan het begin van mijn vakantie kreeg ik last van mijn nek en schouders, waarschijnlijk van de drukke periode op mijn werk. Onze camping was vlakbij Appelscha en zo kwam ik in contact met Huub. Ik kon snel terecht en de massage was een fijne combinatie van ontspanning en steviger masseren zodat mijn nekspieren goed loskwamen. Na een paar dagen nogmaals terug geweest, nu voor mijn benen, iets overbelast van al dat wandelen in deze prachtige omgeving. Met wat tips o.a. over het aanpassen van mijn zadelhoogte kon ik de volgende dagen weer goed wandelen. Bedankt!

 

02-07-2017, Rita Snaddon, Groningen

I have a very busy schedule, living in Amsterdam at weekends and working in Groningen during the week. Once a month I call Huub who comes round, fully prepared with hot blankets, cushions, wonderful oils, and very relaxing music. His massages are very therapeutic and very relaxed. A highlight in my working month!

 

22-11-2016, Elly en Patricia, Koog a/d Zaan

Wij hebben afgelopen zondag allebei een rugmassage van Huub gehad. Wij vonden het geweldig! Het was bedoeld als extraatje voor ons weekendje weg. We wonen zelf in de randstad dus voor ons helaas niet mogelijk om regelmatig een massage bij Huub te boeken, anders zouden we dit zeker doen. Heel professioneel en goede uitleg. Een van ons heeft rugklachten en dit heeft hij kunnen verbeteren. Ook gaf hij nog wat oefeningen, erg fijn! Een absolute aanbeveling!

 

12-08-2016, Jan Meijerink, Coevorden

Al een paar keer ontspanningsmassage gehad van Huub. Zeer goed bevallen. Bij heel goed weer doet hij de massage bij mij in de tuin; geeft een nog vrijer gevoel.

 

15-07-2016, Edwin en Rianne, Groningen

Vorig jaar is Huub voor het eerst bij ons thuis geweest om Edwin een uur te masseren. Na die massage wilde ik ook wel gemasseerd worden. Daarna wilden we beide niet anders meer en komt Huub 1x per zes weken bij ons thuis. Geweldig, relaxed, professioneel en Huub brengt altijd net iets meer. Hij kijkt niet naar tijd. Ik doe het puur voor de ontspanning. Ik had wel wat last van mijn schouders en elke keer wordt het beter. Edwin had wel meer klachten. Nek, schouders en stress-verschijnselen. Elke keer is het weer een verademing. Hij geeft tips en uitleg bij bijvoorbeeld een spier.

 

18-04-2017, Anneke van Eysinga, St. Nicolaasga

Huub komt eens per twee weken bij ons aan huis mijn man en mij een fijne avond bezorgen. De behandeling is uiterst prettig en professioneel. Wij verheugen ons als hij komt. We merken dat Huub zelf erg veel plezier in zijn werk heeft door de manier waarop hij tijd en aandacht besteed aan ons. Hij werkt met een grote overgave en is uiterst secuur in zijn behandeling. Het is een plezier om op deze manier aan huis zo fijn een ontspanning- en spiermassage te mogen ontvangen. Ik kan iedereen die van plan is Huub te vragen om een behandeling aanbevelen. Wij zijn in ieder geval erg tevreden.

 

27-03-2016, Jessica Oosterloo, Appelscha

Huub Smid heeft mij een tijdje geleden benadert voor een kennismakingsgesprek over zijn werkwijze/massages. Sindsdien kom ik nu regelmatig bij hem op de massagetafel om de benen en ook rug goed te laten verzorgen. Voor mij is dit ook erg belangrijk als serieus wedstrijdatleet. Ik train bijna dagelijks, dus een goede massage voor de benen is noodzakelijk. Nu ik dit regelmatig doe merk ik echt een verschil! Mijn benen voelen een stuk soepeler en ook is het herstel na (zware) trainingen/wedstrijden sneller, waardoor ik meer aan kan én beter de trainingen kan uitvoeren. Huub doet dit werk met erg veel plezier en hij neemt ruim de tijd voor je. Ik kan hem daarom ook van harte aanbevelen. Ik zou zeggen: probeer hem eens uit!

 

18-03-2016, Tess Douwsma, Nes

Gisteren een massage gehad bij Huub Smid. Al jarenlang kamp ik met rugklachten en de laatste tijd nemen de klachten weer toe. Huub heeft een rustige, gerichte aanpak. Mijn rug voelt nu, een dag na de massage, een stuk losser en ik heb een deel van mijn bewegingsvrijheid terug. De massage was erg effectief.

 

17-04-2016, Marinka Eggink, Dwingeloo

Huub stelde een tijdje terug voor om met elkaar af te spreken en een massage uit te wisselen. Ik was gelijk enthousiast want een massage is natuurlijk nooit verkeerd en iedereen heeft een andere techniek, dus zo kunnen we nog veel van elkaar leren. Ik heb inmiddels een massage mogen ervaren en het was super voor elkaar. Huub heeft heerlijke stevige handen en wist precies mijn pijnlijke plekjes te vinden. Ik verheug me alweer op de volgende maand!

 

22-09-2015, Soraya Evertsz, Appelscha

Ik heb erg veel baat bij de massages van Huub. Hij is erg gedreven en gepassioneerd met zijn vak bezig. Ook is hij gespecialiseerd in het werken met medical tape. Het heeft de klachten aan mijn nek en zelfs menstruatieklachten verholpen. Ik ben zeer tevreden over Huubs werkwijze en kan hem dan ook van harte aanbevelen.

 

09-09-2015, Andries Cats, Haren

Ik ben nu vier keer gemasseerd door Huub Smid en getaped. Ik heb een spierblessure aan mijn rug en moet op zaterdag competitie tafeltennis spelen. Voor iedere wedstrijd ben ik gemasseerd en getaped en ik heb al mijn wedstrijden vrijwel pijnvrij kunnen spelen. Ik ben daarom zeer tevreden over de behandelingen en ik beveel Huub Smid van harte aan.

 

29-08-2015, Jan Sikkema, Groningen

Ik heb veel ervaring met het ontvangen van ontspannings- en sportmassages en heb gemerkt dat er aanzienlijke verschillen zitten in de kwaliteit van masseurs en de gegeven massages. De laatste twee jaar ben ik regelmatig gemasseerd door Huub Smid uit Appelscha, zowel in zijn praktijk als bij mij thuis. De massages van Huub ervaar ik als heerlijk en zeer ontspannend. Huub is een uitstekende masseur die plezier heeft in zijn werk en dit met overgave doet. Dit is te merken aan de tijd en aandacht die hij voor je neemt. Huub stelt de cliënt centraal en gaat daarbij zeer professioneel te werk. Of u nu behoefte hebt aan een sportmassage of gewoon heerlijk wilt genieten van een ontspanningsmassage, ik kan Huub Smid van harte aanbevelen!