Recensies

Commentaren: 41
 • #41

  Carla (dinsdag, 23 januari 2024 17:55)

  Ik was op zoek naar een adres voor een fijne ontspannende massage en ook eventuele klachten zou kunnen behandelen. Googlend kwam ik uit bij de website van Huub. Deze sprak mij erg aan. Zonder poespas.
  Nu al weer 3 fijne ontspannende en helende massages te hebben gehad, kan ik alleen maar zeggen: een aanrader! Mijn lijf is zeer blij met zijn adequate en rustgevende massage. De hele sfeer, de lekkere warme kamer en warme behandeltafel maakt het tot een relaxte beleving waar je nog een tijdje van kan nagenieten. En uiteraard weer een nieuwe afspraak maakt.

 • #40

  Karin (donderdag, 26 oktober 2023 09:08)

  Gisteren ontving ik een lange otspanningsmqssage van Huub. Ik was er echt aan toe want het is druk op het werk en het zijn donkere dagen. Om extra te genieten heb ik zijn handen heel bewust gevolgd. Dat was heel ontspannend ook door de mooie muziek op de achtergrond. Ik kwam herboren weer thuis. Het was precies wat ik nodig had.
  Huub is een professionele masseur die weet wat hij doet. Hij neemt de tijd; dat maakt het heel relaxed. Het was heerlijk warm in zijn ruimte en op de massagetafel had hij ook de verwarming aangezet.
  Kortom, een echte aanrader.

 • #39

  Jaimy (maandag, 23 januari 2023 15:36)

  Ik ben bij De Hand Van De Smid terecht gekomen omdat ik veel pijn heb gehad.
  Hier werd heel positief mee omgegaan wat mij erg steunde.
  Ik ga intussen al heel lang naar Huub voor een "onderhoudsbeurt" :-)
  Elke keer weer een geweldig rust moment.

  Dankjewel Huub!

 • #38

  Jannie (dinsdag, 29 november 2022 16:14)

  Omdat ik geruime tijd angst voor aanraking ondervind, vond ik het erg spannend om een massage te ondergaan. Wat werd ik fantastisch op mijn gemak gesteld door de rustige uitleg en vooral door de manier van afstemmen op mijn specifieke behoeftes. Het was een hele fijne ervaring. Dank je wel Huub voor je begrip en de fijne, diepe ontspanning die ik heb mogen ervaren. Als ik weer in de buurt ben maak ik graag weer een afspraak.

 • #37

  Amber (zondag, 30 oktober 2022 09:53)

  Van een vriendin kreeg ik een bon voor een massage, omdat we net waren verhuisd naar deze omgeving en middenin een verbouwing zaten. Een beter cadeau had ik me niet kunnen wensen, wat een heerlijk ontspannende massage heb ik gehad van Huub! Hij neemt echt de tijd en creëert een hele vertrouwde en warme omgeving. Vooraf vraagt hij wat voor soort massage je wil en checkt tussendoor of het aansluit bij je wensen. Het was een uur pure ontspanning en even je hoofd leegmaken. Absoluut een aanrader!!

 • #36

  Laura (zaterdag, 08 augustus 2020 14:05)

  Wij hebben een heerlijke massage ervaren bij Huub van de hand van de Smit. We waren met zo'n 20 dames voor een yoga retraite in Drenthe en daarbij kan een heerlijke ontspannen massage niet ontbreken! We konden op dezelfde dag nog terecht en Huub heeft ons heel vriendelijk ontvangen. In alle rust en tijd vraagt hij naar specifieke wensen en voelt heel goed aan wat je lijf op dat moment nodig heeft. Zowel fysiek als mentaal zeer enerverend! Bedankt Huub en als we weer in de buurt zijn komen we zeker langs!

 • #35

  petra (donderdag, 30 juli 2020 08:43)

  Samen met een vriendin zijn wij bij Huub geweest voor een ontspanningsmassage tijdens onze 2 daagse vakantie in Appelscha. Deze heerlijke massage maakte onze dagjes uit helemaal compleet. We kwamen ZENN weer thuis! We konden uiteraard niet tegelijk genieten van een massage maar dit was geen probleem want de ander kon heerlijk bijkomen met een boekje en een warm bakje thee wat Huub regelde. Goed voor elkaar en heerlijk genoten! Zeker voor herhaling vatbaar als we weer in de buurt komen!

 • #34

  Kelly Bergsma (donderdag, 19 maart 2020 15:29)

  Nu voor de 3de keer bij Huub geweest, Wat een boost is dit voor je lichaam. Weer een hele fijne massage gehad, Bedankt Huub en tot gauw.

 • #33

  Petra (zaterdag, 29 februari 2020 08:45)

  Een heerlijke massage gehad , ondanks dat ik me niet zo goed kan ontspannen kwam ik er helemaal 'zen' vandaan. Zeker een aanrader! �

 • #32

  Heleen Hartlief (maandag, 03 februari 2020 17:29)

  Zaterdagavond naar de hand van de Smid geweest. Misschien niet helemaal de ethisch verantwoorde uitdrukking, maar weer goed aangepakt door Huub.
  Heerlijk, kan er weer een paar weken tegenaan.
  Raadzaam om af en toe ff je te laten kneden en ontspannen weer van de behandelbank naar je eigen bank te gaan.
  Huub Smid tot over 4 week.

 • #31

  Pieter (maandag, 27 januari 2020 13:53)

  Heb Huub leren kennen als verzorger bij mijn voetbalclub. Doordat ik in het verleden vaak last had van spierblessures heb gehad, ben ik erg blij met Huub als verzorger. Hij zorgt ervoor dat mijn kleine pijntjes en klachten verminderen en neemt hier uitgebreid zijn tijd voor. Ik ben hierdoor fit tijdens trainingen en wedstrijden. Daarnaast is Huub een gezellig man en kunnen we goed bij praten, wanneer ik niet in slaap doezel van de massage!

  Een aanrader voor zowel een sport- als een ontspanningsmassage! • #30

  Heleen Hartlief (zondag, 08 december 2019 13:54)

  Wow, was mijn reactie, toen Huub me belde over de gewonnen 30 minuten massage. Na een lange tijd niet uit huis willen(nu nog niet altijd) een afspraak direct gemaakt. Want wees nou eerlijk, wie kan de hand van de smid weerstaan, wanneer je eenmaal weet hoe heerlijk Huub je masseert en ontspannen krijgt. Was al weer moed aan het verzamelen om een afspraak te maken. Nu dus direct de moed verzameld en ja een half uur zou ik hebben gewonnen op FB. Ook wanneer het de hand van de smid niets opleverdt, gaat hij door totdat hij het voor zn eigen gemoedsrust af heeft. Dus het werd een uur. Heeeerlijk. Gelijk ook een afspraak gemaakt in december.
  Mijn maandelijkse APK (Huub zijn woorden) ga ik proberen weer vol te houden.
  Bedankt en tot over een paar weekjes en dan een kleine 2 uur.�

 • #29

  Esther-Jane (dinsdag, 03 september 2019 11:19)

  Tijdens mijn vakantie kreeg ik heel veel last van mijn nek en schouders, waarschijnlijk door de drukke stressvolle periode ervoor in combinatie met slapen op een ander (voor mij minder goed liggend) bed. We zaten in Appelscha en op internet vond ik Huub. Zijn site sprak mij direct aan en gelukkig kon ik bij hem terecht. Ik voelde me direct op mijn gemak. Huub is vriendelijk en rustig en hij nam de tijd, dat was prettig. Hij is kundig en wist de pijnlijke en vastzittende spieren goed te vinden. Een ontspannen massage, daar waar nodig masseerde hij wat steviger. Ik voelde me daarna echt veel beter. Een massage bij Huub kan ik dan ook zeker aanraden!

 • #28

  Esther Oost (donderdag, 08 augustus 2019 13:40)

  Altijd als ik bij Huub ben geweest kom ik als herboren weer thuis ,. Helemaal ontspannen tijdens zijn geweldige massage’s ,. Ben niet iemand die snel zich bij iemand volledig kan overgeven maar Huub straalt zoveel rust uit dat je je hieraan wel overgeeft en volledig kan ontspannen ,.
  Heb een ernstig auto ongeval gehad vroeger en een lichaam die best vaak eens toe is aan een massage en bij Huub kan je der na dien weer helemaal tegen aan ,. Zeker een aanrader zowel sport als ontspannings massages ben je hiervoor op het juiste adres ,.

  Bedankt Huub en tot spoedig

 • #27

  Marius Ros (donderdag, 06 juni 2019 13:34)

  Ik ben een sportvriend van Huub en ik sport regelmatig. Ik zwem en fiets meerdere keren per week op een recreatief niveau. Al gedurende langere periode had ik last van een stijve onderrug en vastzittende spieren tussen mijn schouders. Deze klachten zijn er ingeslopen in de loop der jaren en waarschijnlijk onstaan door overbelasting en het niet doen van preventief onderhoud (lees oefeningen doen).Ik besloot naar Huub te gaan voor behandeling en hij heeft mij geweldig geholpen. De eerste paar massages waren redelijk gevoelig (lees pijnlijk) maar na een paar behandelingen nam deze gevoeligheid af en kwam daarvoor terug een rug waarmee ik weer normaal aan sport kan doen. Huub heeft mij ook meerdere oefeningen meegegeven voor de stabiliteit van de onderrug en dit helpt prima. Huub dank je wel en ik weet je absoluut een volgende keer weer te vinden

 • #26

  Désirée Smit (dinsdag, 09 april 2019 18:58)

  Op advies van de Orthomanueel-/ Musculo Skeletaal arts die mij behandeld voor zware rugklachten op zoek gegaan naar een goede masseur. Zo ben ik bij Huub terecht gekomen. Ik ben inmiddels weer een stuk soepeler door de massages. Huub heeft mij fantastisch geholpen. Een aanrader voor iedereen die een goede masseur nodig heeft.

 • #25

  Marja (donderdag, 14 maart 2019 10:31)

  Erg fijne massages gehad. Rustgevende kamer en kundige masseur die goed aanvoelt wat er nodig is. Zeker een aanrader !!

 • #24

  Julia (zaterdag, 23 februari 2019 11:09)

  Na een week hard werken was ik wel toe aan wat ontspanning. Van meerdere mensen had ik al de tip gekregen om eens bij Huub langs te gaan. Dus ik belde hem op vrijdagmiddag en op zaterdagavond lag ik al op de tafel in zijn lekkere warme massagekamer. Wat was dat een goed idee! Ik had veel last van mijn nek en schouders, zeker door de stress maar toen ik naar huis reed voelde dat al een heel stuk beter. Je kan aan alles merken dat Huub weet wat hij doet; hij pakte de juiste spieren aan en ik kon me heerlijk ontspannen. Hij gebruikt lekker ruikende, warme massageolie en een rustig muziekje op de achtergrond. Ik heb gelijk een volgende afspraak met hem gemaakt en kijk er nu al naar uit!

 • #23

  nataliya (donderdag, 31 januari 2019 19:16)

  dank u Huub Smit, ik voel me weer wat rustiger en ontspannen. Ik kom zeker terug...

 • #22

  Joska (zondag, 27 januari 2019 14:18)

  Leerde Huub kennen toen die onze verzorger was bij voetbal. 4 jaar later kom ik nog regelmatig langs voor een sportmassage of een ontspanningsmassage!! Zeker een aanrader om het een keer te proberen!

 • #21

  Conny Köhler (vrijdag, 28 september 2018 15:16)

  Al paar x massage gehad. Herboren na afloop. Kom altijd graag terug. Professioneel en kundig. Klantgericht.
  Zeker aanrader.

 • #20

  Riko Winter (maandag, 07 mei 2018 09:39)

  Een aantal jaren geleden Huub gevraagd te komen voor een ontspanningsmassage. Dit beviel erg goed en heb ik sindsdien dan ook vaker gedaan. Sinds kort last van spierklachten, spierknopen, en ook daar kan Huub goed bij helpen. Vriendelijk, professioneel, voldoende kennis in huis. Kortom: aanrader!

 • #19

  Shanti Snijders (donderdag, 25 januari 2018 14:29)

  Een paar keer massage gehad van Huub. Ik kom altijd graag terug. Hij heeft een goede opbouw, weet wat hij doet en gaat professioneel te werk. Alles in de massagekamer is zo ingericht dat je je volledig kan ontspannen. De muziek, temperatuur, (verwarmde) massageolie met heerlijk geurende etherische oliën; alles is zorgvuldig op elkaar afgestemd voor de ultieme massage experience! Huub is ook veelzijdig want hij kan zich moeiteloos aanpassen naar de wensen van mij als klant; sommige delen zitten vaster dan andere en daar gebruikt hij dan de techniek die daarop van toepassing is. Ik ben erna altijd weer lekker los en helemaal ontspannen, dit werkt ook door in de geest (rustiger) en dat is erg fijn. Kortom: Echt een aanrader!


 • #18

  Bob (dinsdag, 23 januari 2018 10:11)

  Ik ben een tijdje geleden uit het westen hier na toe komen verhuizen. En heb gezocht naar een goede masseur in de buurt. Uiteindelijk (na een paar omzwervingen) bij Huub op de tafel terecht gekomen! Het is gelijk goed bevallen en hoefde niet meer verder te zoeken!! Nu probeer ik eens in de 2 weken een afspraak te maken, waarna ik er weer helemaal tegen aan kan! Huub is een zeer goede masseur en masseert met perfecte hand! Tot snel weer Huub!!

 • #17

  Jessica Oosterloo (woensdag, 20 december 2017 12:58)

  Al bijna twee jaar lig ik wekelijks bij Huub thuis op de massagetafel voor een uitgebreide sportmassage. Gezien het feit dat ik (bijna) dagelijks aan het trainen ben (hardlopen), hebben mijn benen baat bij een goede massage om de afvalstoffen te verwijderen en daardoor dus het herstel te versnellen/bevorderen. Huub heeft veel plezier in zijn werk en neemt uitgebreid de tijd.
  Niet alleen een aanrader voor sportmassages, maar ook voor een heerlijke ontspanningsmassage ben je bij Huub op het juiste adres! Zeker de moeite waard om zelfs eens een ontspanning- of sportmassage te ervaren bij Huub!

 • #16

  Alie van der Meulen (woensdag, 20 december 2017)

  Huub is zeer professioneel in zijn aanpak.Alles wordt in overleg gedaan en tijdens de behandeling houdt hij contact met je,over de voortgang en of het prettig is.Dagen erna voel je je nog beter en goed onder handen genomen.Huub is in voor een gesprekje en weet ook wanneer het tijd is voor totale rust.

  Tot de volgende keer.

 • #15

  Conny Kohler (vrijdag, 01 december 2017 17:06)

  Huub is een prima masseur en heeft kennis van veel massage disciplines, echt super. Een aanrader voor een heerlijke ontspanningsmassage. Ik voelde me als herboren na afloop.

 • #14

  Heleen Hartlief (vrijdag, 01 december 2017 17:06)

  Hand van de Smid is precies de juiste benaming voor het werk wat Huub doet. Wil je je klachten kwijt? De Smid doet zijn werk. Wil je Zen, dan is ook de Hand van de Smid geweldig.
  Ik val zelfs af en toe in slaap.

 • #13

  Esther Oost (vrijdag, 01 december 2017 17:05)

  Afgelopen week weer eens heerlijk 'onder handen' genomen door Huub Smid. Het was al enige tijd geleden dat ik bij Huub was geweest.... (druk druk druk). Maar wat een gouden handjes heeft die. Wederom een heerlijke ontspanningsmassage gehad van Huub. Hij neemt alle tijd voor je en in een heerlijke verwarmde kamer kan je hier alles even vergeten en je lichaam de ontspanning geven waar het zo aan toe is. Op de achtergrond een heerlijk ontspanningsmuziekje zodat je tijdens de massage volledig tot rust komt. En ik zelfs eventjes wegdoezel...
  Nogmaals bedankt Huub en tot snel.

 • #12

  Bart-Jan (vrijdag, 01 december 2017 17:05)

  Heb ooit een massage aan huis gekregen als verjaardagscadeau. Huub straalt enorme rust uit in zijn hele doen en laten, daardoor kreeg ik al een ontspannen gevoel voordat de massage begonnen was. Tijdens de massage was ik zo ontspannen, dat ik regelmatig wegdommelde. Een super ontspannende massage in het weekend, als je door de weeks druk bent geweest met je dagelijkse werk. Huub komt regelmatig langs om me lichamelijk helemaal te laten ontspannen. Een echte aanrader om weer helemaal fris aan een nieuwe werkweek te beginnen.

 • #11

  Caroline (vrijdag, 01 december 2017 17:04)

  Aan het begin van mijn vakantie kreeg ik last van mijn nek en schouders, waarschijnlijk van de drukke periode op mijn werk. Onze camping was vlakbij Appelscha en zo kwam ik in contact met Huub. Ik kon snel terecht en de massage was een fijne combinatie van ontspanning en steviger masseren zodat mijn nekspieren goed loskwamen. Na een paar dagen nogmaals terug geweest, nu voor mijn benen, iets overbelast van al dat wandelen in deze prachtige omgeving. Met wat tips o.a. over het aanpassen van mijn zadelhoogte kon ik de volgende dagen weer goed wandelen. Bedankt!

 • #10

  Rita Snaddon (vrijdag, 01 december 2017 17:04)

  I have a very busy schedule, living in Amsterdam at weekends and working in Groningen during the week. Once a month I call Huub who comes round, fully prepared with hot blankets, cushions, wonderful oils, and very relaxing music. His massages are very therapeutic and very relaxed. A highlight in my working month!

 • #9

  Elly en Patricia (vrijdag, 01 december 2017 17:03)

  Wij hebben afgelopen zondag allebei een rugmassage van Huub gehad. Wij vonden het geweldig! Het was bedoeld als extraatje voor ons weekendje weg. We wonen zelf in de randstad dus voor ons helaas niet mogelijk om regelmatig een massage bij Huub te boeken, anders zouden we dit zeker doen. Heel professioneel en goede uitleg. Een van ons heeft rugklachten en dit heeft hij kunnen verbeteren. Ook gaf hij nog wat oefeningen, erg fijn! Een absolute aanbeveling!

 • #8

  Jan Meijerink (vrijdag, 01 december 2017 17:03)

  Al een paar keer ontspanningsmassage gehad van Huub. Zeer goed bevallen. Bij heel goed weer doet hij de massage bij mij in de tuin; geeft een nog vrijer gevoel.

 • #7

  Anneke van Eysinga (vrijdag, 01 december 2017 17:02)

  Huub komt eens per twee weken bij ons aan huis mijn man en mij een fijne avond bezorgen. De behandeling is uiterst prettig en professioneel. Wij verheugen ons als hij komt. We merken dat Huub zelf erg veel plezier in zijn werk heeft door de manier waarop hij tijd en aandacht besteed aan ons. Hij werkt met een grote overgave en is uiterst secuur in zijn behandeling. Het is een plezier om op deze manier aan huis zo fijn een ontspanning- en spiermassage te mogen ontvangen. Ik kan iedereen die van plan is Huub te vragen om een behandeling aanbevelen. Wij zijn in ieder geval erg tevreden.

 • #6

  Edwin en Rianne (vrijdag, 01 december 2017 17:02)

  Vorig jaar is Huub voor het eerst bij ons thuis geweest om Edwin een uur te masseren. Na die massage wilde ik ook wel gemasseerd worden. Daarna wilden we beide niet anders meer en komt Huub 1x per zes weken bij ons thuis. Geweldig, relaxed, professioneel en Huub brengt altijd net iets meer. Hij kijkt niet naar tijd. Ik doe het puur voor de ontspanning. Ik had wel wat last van mijn schouders en elke keer wordt het beter. Edwin had wel meer klachten. Nek, schouders en stress-verschijnselen. Elke keer is het weer een verademing. Hij geeft tips en uitleg bij bijvoorbeeld een spier.

 • #5

  Marinka Eggink (vrijdag, 01 december 2017 17:01)

  Huub stelde een tijdje terug voor om met elkaar af te spreken en een massage uit te wisselen. Ik was gelijk enthousiast want een massage is natuurlijk nooit verkeerd en iedereen heeft een andere techniek, dus zo kunnen we nog veel van elkaar leren. Ik heb inmiddels een massage mogen ervaren en het was super voor elkaar. Huub heeft heerlijke stevige handen en wist precies mijn pijnlijke plekjes te vinden. Ik verheug me alweer op de volgende maand!

 • #4

  Tess Douwsma (vrijdag, 01 december 2017 17:00)

  Gisteren een massage gehad bij Huub Smid. Al jarenlang kamp ik met rugklachten en de laatste tijd nemen de klachten weer toe. Huub heeft een rustige, gerichte aanpak. Mijn rug voelt nu, een dag na de massage, een stuk losser en ik heb een deel van mijn bewegingsvrijheid terug. De massage was erg effectief.

 • #3

  Soraya Evertsz (vrijdag, 01 december 2017 16:59)

  Ik heb erg veel baat bij de massages van Huub. Hij is erg gedreven en gepassioneerd met zijn vak bezig. Ook is hij gespecialiseerd in het werken met medical tape. Het heeft de klachten aan mijn nek en zelfs menstruatieklachten verholpen. Ik ben zeer tevreden over Huubs werkwijze en kan hem dan ook van harte aanbevelen.

 • #2

  Andries Cats (vrijdag, 01 december 2017 16:59)

  Ik ben nu vier keer gemasseerd door Huub Smid en getaped. Ik heb een spierblessure aan mijn rug en moet op zaterdag competitie tafeltennis spelen. Voor iedere wedstrijd ben ik gemasseerd en getaped en ik heb al mijn wedstrijden vrijwel pijnvrij kunnen spelen. Ik ben daarom zeer tevreden over de behandelingen en ik beveel Huub Smid van harte aan.

 • #1

  Jan Sikkema (vrijdag, 01 december 2017 16:58)

  Ik heb veel ervaring met het ontvangen van ontspannings- en sportmassages en heb gemerkt dat er aanzienlijke verschillen zitten in de kwaliteit van masseurs en de gegeven massages. De laatste twee jaar ben ik regelmatig gemasseerd door Huub Smid uit Appelscha, zowel in zijn praktijk als bij mij thuis. De massages van Huub ervaar ik als heerlijk en zeer ontspannend. Huub is een uitstekende masseur die plezier heeft in zijn werk en dit met overgave doet. Dit is te merken aan de tijd en aandacht die hij voor je neemt. Huub stelt de cliënt centraal en gaat daarbij zeer professioneel te werk. Of u nu behoefte hebt aan een sportmassage of gewoon heerlijk wilt genieten van een ontspanningsmassage, ik kan Huub Smid van harte aanbevelen!

Commentaren: 0