Huub Smid

  

Ik woon in Appelscha met mijn vrouw Aletta en samen hebben we twee volwassen zonen. Daarnaast ben ik een gepassioneerd sportliefhebber. 

Jarenlang heb ik getafeltennist op landelijk niveau. Onder andere als trainer heb ik in Appelscha de goede tijden meegemaakt bij Tafeltennisvereniging Appelscha. Triatlon is op dit moment voor mij de mooiste sport. Mijn doel is in september 2019 voor de derde keer te finishen tijdens de lange afstand triatlon in Almere (3.8 km zwemmen-180 kilometer fietsen en tot slot de marathon van 42,2 kilometer). Een van mijn sportieve fietshoogtepunten is een aantal heel mooie beklimmingen zoals de beroemde Mont-Ventoux en de Alpes d'Huez. In 2019 wil ik ook de marmotte Pyreneeen fietsen, drie zware cols op een dag.

Ik houd niet alleen van sportief bezig zijn, maar ook van het kijken naar sport. Uiteraard naar tafeltennis, maar ook: basketbal, volleybal en atletiek zijn sporten waar ik graag naar toe ga om mee te maken. 

Ruim 20 jaar heb ik gewerkt als maatschappelijk werker. Toen werd het tijd voor een carrièreswitch. Van sportliefhebber en actief sporter was de stap naar sportmassage snel gemaakt. Ik ben zo blij dat ik deze stap gemaakt heb want ik vind het geweldig om te masseren. Ik heb in huis een kamer mooi ingericht en ben mijn praktijk begonnen. In wellnessresort De Waterlelie heb ik heel wat ervaring opgedaan. Al doende merkte ik dat ik de ontspanningsmassage ook erg leuk vond, dus daar heb ik mij dan óók in gespecialiseerd.