Huub Smid

Hallo lieve mensen,

 

Ik woon in Appelscha met mijn vrouw Aletta en samen hebben we twee volwassen zonen. Daarnaast ben ik een gepassioneerd sportliefhebber. 

Jarenlang heb ik getafeltennist op landelijk niveau. Onder andere als trainer heb ik in Appelscha de goede tijden meegemaakt bij Tafeltennisvereniging Appelscha.

Triatlon is op dit moment voor mij de mooiste sport. Onlangs heb ik voor de derde keer de hele triatlon van Almere volbracht. Na 14 uur, 4 minuten en 36 seconden kwam ik over de finish (3.8 km zwemmen-180 kilometer fietsen - en de marathon van 42,2 kilometer).

Een van mijn sportieve fietshoogtepunten zijn een aantal heel mooie beklimmingen zoals de beroemde Franse bergen: Mont-Ventoux, Alpes-d'Huez, Col de l'Aubisque, Col du Tourmalet. 

Ik houd niet alleen van sportief bezig zijn, maar ook van het kijken naar sport. Uiteraard kijk ik naar tafeltennis, maar ook: basketbal, volleybal, voetbal en atletiek zijn sporten waar ik graag naar toe ga om mee te maken. 

Ruim 20 jaar heb ik gewerkt als Maatschappelijk werker. Toen werd het tijd voor een carrièreswitch. Van sportliefhebber en actief sporter was de stap naar sportmassage snel gemaakt. Ik ben zo blij dat ik deze stap gemaakt heb want ik vind het geweldig om te masseren. Ik heb in huis een kamer mooi en sfeervol ingericht en ben in 2015 mijn (sport)praktijk begonnen. Als je binnenkomt voel je je meteen op je gemak.

In wellnessresort "De Waterlelie" heb ik heel wat ervaring opgedaan. Al doende merkte ik dat ik de ontspanningsmassage ook erg leuk vond, dus daar heb ik mij dan óók in gespecialiseerd. Dus naast de sportmassage doe ik ook de ontspanningsmassage. Ik zou zeggen, maak gauw een afspraak met mij. Tot gauw.